Europski strukturni i investicijski fondovi
MI SMO OMNIVOR
Multi touch sistem integratori
______

Software

Multi-touch aplikacije, CMS i digital signage

Multi-touch aplikacije izrađujemo prema potrebama projekta i željama klijenta. Promocija turističke ponude, sajamsko izlaganje projekata, kongresno informiranje, popis izlagača i karte (wayfinding), izložbe digitalizirane muzejske građe, marketinške akcije u prodajnim centrima, itd.

Hardware

Interaktivni sustavi, public i desktop monitori, oprema

Isporučujemo i postavljamo profesionalnu opremu provjerenih proizvođača čiju pouzdanost sami testiramo. Bogato iskustvo sa outdoor i indoor interaktivnim projektima, daje nam osnovu za kvalitetan odabir opreme, njenu isporuku, instalaciju i održavanje.

Integracija

Postavljanje opreme i implementacija rješenja

Od povezivanja dijelova opreme i formiranog sustava sa infrastrukturom na lokaciji pa sve do implementacije aplikacije u okruženju korisnika, naš tim stručnjaka pruža uslugu "ključ u ruke", uz prethodnu pripremu, testiranje i validaciju ispravnosti rada i rješenja u našem labosu.

Najam opreme

Kiosci, stolovi, totemi, monitori, računala, stalci

Uz najam multi-touch interaktivne opreme i profesionalnih ekrana velikog formata, nudimo izradu touch-screen aplikacija za promocije, prezentacije, sajmove ili kongrese. U standardnoj ponudi za najam su touch ekrani i touch stolovi 42" - 55", video zidovi i ekrani velikog formata.

EU projekti - Omnivor d.o.o.

eu vidljivost logo

Referentna oznaka projekta: KK.03.2.1.06.1978
Naziv projekta: Poticanje ulaganja u jačanje konkurentnosti tvrtke Omnivor d.o.o.
Naziv korisnika: Omnivor d.o.o.
Cilj projekta: Potaknuti poduzeće u sektoru proizvodnih usluga bespovratnim potporama u svrhu jačanja konkurentnosti.

Razdoblje provedbe Projekta je od 01.10.2018. do 01.12.2019.
Ukupna vrijednost Projekta: 317.245,00 HRK
Iznos sufinanciran sredstvima EU: 266.485,80 HRK

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja E impuls, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.06
Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Omnivor d.o.o.

postotak opustanja
0%
_____

 

POSTOTAK OPUŠTANJA
putovanja
153600+ km
_____

 

PUTOVANJA NA PREZENTACIJE
radnih dana
367*
_____

 

RADNIH DANA
posvecenost
100%
_____

 

POSVEĆENOST ZADATKU
USLUGE
Poslovi koje znamo i volimo raditi
______

 

 

Grafička obrada

Izrada grafičkih elemenata i dizajn sučelja, obrada video i multimedijalnih materijala. Priprema za digitalno objavljivanje, e-publishing i tisak.

Multi-touch aplikacije

Prilagodba funkcija i modula prema željema i narudžbi klijenta, funkcionalni dizajn i implementacija sustava te povezivanje na baze i servise poslovnog sustava.

Digital signage

Priprema, obrada i distribucija sadržaja u mrežama digitalnog oglašavanja na interaktivnim i profesionalnim displayima, info kioscima i reklamnim ekranima.

Content managment

Upravljanje sadržajem multi-touch sustava sa udaljene lokacije, distribucija prema jedinicama sustava, praćenje play-out statistike i izvještavanje klijenta / oglašivača.

Tehnička podrška

Podrška za nesmetan rad i održavanje opreme u vidu periodičkih pregleda (on-site i on-line), dogradnja i modifikacija, praćenje rada sustava i izrada izvještaja o statusu.

Prodaja opreme

Prodaja i savjetovanje pri kupnji interaktivnih ekrana i sučelja (touch, gesture, object recognition), monitora, računala, prezentacijskih aplikacija.

Korisnička podrška

Telefonska, mail i skype podrška klijentima, rješavanje problema u radu uz mogućnost dogovora 24/7 raspoloživosti uz najkraće vrijeme odziva.

Edukacija korisnika

Obuka korisnika za rad s upravljanjem sadržaja u multi-touch i digital signage sustavima, trening tehničkog osoblja zaduženog za rad sustava, izrada iscrpne dokumentacije i uputa za rad.

Instalacija

Postavljanje opreme u interijeru i eksterijeru, prilagodba izvedbe instalacije i dizajna opreme estetici prostora, testiranje i puštanje u rad.

Drugi o nama

 • Sjedište
  Zavrtnica 17/Objekt 14
  Zagreb, Hrvatska

 • Nazovite nas
  +385 (0)1 484 1385
  +385 (0)99 225 6707

 • Na Twitteru
  ...sljedba raste ...