Europski strukturni i investicijski fondovi
of
USLUGE
Poslovi koje znamo i volimo raditi
______

 

 

Grafička obrada

Izrada grafičkih elementa i dizajn sučelja, obrada video i multimedijalnih materijala. Priprema za digitalno objavljivanje, e-publishing i tisak.

Multi-touch aplikacije

Prilagodba funkcija i modula prema željema i narudžbi klijenta, funkcionalni dizajn i implementacija sustava te povezivanje na baze i servise poslovnog sustava.

Digital signage

Priprema, obrada i distribucija sadržaja u mrežama digitalnog oglašavanja na interaktivnim i profestionalim displayima, info kioscima i reklamnim ekranima.

Content managment

Upravljanje sadržajem multi-touch sustava sa udaljene lokacije, distribucija prema jedinicama sustava, praćenje play-out statistike i izvještavanje klijenta / oglašivača.

Tehnička podrška

Podrška za nesmetan rad i održavanje opreme u vidu periodičkih pregleda (on-site i on-line), dogradnja i modifikacija, praćenje rada sustava i izrada izvještaja o statusu.

Prodaja opreme

Prodaja i savjetovanje pri kupnji interaktivnih ekrana i sučelja (touch, gesture, object recognition) monitora, računala, prezentacijskih aplikacija.

Korisnička podrška

Telefonska, mail i skype podrška klijentima, rješavanje problema u radu uz mogućnost dogovora 24/7 raspoloživosti uz najkraće vrijeme odziva.

Edukacija korisnika

Obuka korisnika za rad upravljanje sadržajem u multi-touch i digital signage sustavima, trening tehničkog osoblja zaduženog za rad sustava, izrada iscrpne dokumentacije i uputa za rad.

Instalacija

Postavljanje opreme u interijeru i eksterijeru, prilagodba izvedbe instalacije i dizajna opreme estetici prostora, testiranje i puštanje u rad.

  • Sjedište
    Zavrtnica 17/Objekt 14
    Zagreb, Hrvatska

  • Na Twitteru
    ...sljedba raste ...